Речта на руския президент Владимир Путин на Международния икономически форум

...
Речта на руския президент Владимир Путин на Международния икономически форум
Коментари Харесай

Украинската армия прекъсна речта на Путин

Речта на съветския президент Владимир Путин на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург предходната седмица беше прекратена от украинската IT войска, съобщи УНИАН, базирайки се на информация на Министерството на цифровата промяна на Украйна.

В своя Телеграм канал ведомството осведоми за триумфите на украинската " IT войска " през миналата седмица. „ Атаките против базата за акредитация на икономическия конгрес, който се организира в Санкт Петербург, принудиха речта на Путин да бъде отсрочена за един час. Това скапе срещата му с военни репортери и понижи количеството отвратителна агитация от основния терорист в света “, се споделя в отчета.

Украинската IT войска не е подминала и районните съдилища на Руската федерация. Информацията за ресурсите на съветските районни съдилища е недостъпна от няколко седмици заради непрекъснати хакерски атаки. Министерството на цифровата промяна също по този начин означи, че киберармията на Украйна е извадила от строя онлайн ресурсите на терористични формирования във краткотрайно окупираните територии на Украйна. Само за седмица украинската IT войска е атакувала над 400 съветски онлайн ресурса. На 24 февруари Русия стартира непредизвикана пълномащабна война против Украйна, която продължава и до през днешния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР