Речта на Ердоган не съм я чела в подробности. Има

...
Речта на Ердоган не съм я чела в подробности. Има
Коментари Харесай

Захариева: Не съм чела речта на Ердоган. Не е редно Русия да събира информация за натовски държави

Речта на Ердоган не съм я чела в детайлности. Има процедура водачите, които са от едно семейство, да поддържат една или друга политическа партия. Турция поддържа Движение за права и свободи, по този начин го разбирам аз. Очевидно Русия събира информация за натовски страни. Не е редно и прелестно да се прави. Това сподели външният министър Екатерина Захариева по БТВ.
Хубаво е да имаме координирани дейности по отношение на новия вирус във Англия. 18 страни от Европейски Съюз са взели решение за краткотрайно ограничение на полетите от Англия. Има и условия за писиар или карантина. Разбирам, че е неприятно. До 31 януари ще е карантината за влизащите от тази страна.

Явно бързия нов вариант ги накара да имат безспорен локдаун. Има страни, през които още се лети з- Гърция. Там имат условие за писиар. Съветвам да се пътува единствено при неотложни случаи. Ситуацията се трансформира, непредвидим е. Има незабавен телефон, на него има 100 000 позвънявания. Питат може ли да се пътува до екзотична дестинация. Съветваме да не се пътува. При първата вълна помогнахме на 7000 жители да се приберат. Някои страни не разрешиха въздушното си пространство.

Европейската здравна карта важи във Англия до 31 декември. Засега нещата са спокойни. Всички знаехме, ме тази Коледа ще е по-различна. Българските жители, несъмнено, могат да се приберат вкъщи. Никога не е имало възбрана. Но ще бъдат 10 дни в карантина.

Въпросното лице се употребява с дипломатически статут. Получихме разпореждане на основния прокурор с детайлности по проблема. Когато си посланик не може да има наказателно гонене против теб. Той се е опитвал да се достави с информация против хонорари от хора в институции с достъп до информация. Най-вероятно ще отговорят реципрочно, това е нормална процедура.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР