Речта на Доналд Тръмп Билингс, Монтана, за икономическата политика на

...
Речта на Доналд Тръмп Билингс, Монтана, за икономическата политика на
Коментари Харесай

Противник на Тръмп го подиграва зад гърба по време на реч в САЩ

Речта на Доналд Тръмп Билингс, Монтана, за икономическата политика на Съединени американски щати в петък се трансформира в същински шлагер за обществените мрежи. Причината за това обаче не станаха политическите послания от трибуната, а незнаен юноша, който в началото стои зад президента, само че по-късно се постанова да бъде отхвърлен.

По време на директното телевизионно предаване ясно се вижда по какъв начин думите на Тръмп срещат опозиция и иронизиране от страна на индивида с карирана риза зад тила му.

Например, при репликата " Получихме огромна поддръжка ", младежът откъм гърба дава отговор с " Дали? ". Акцията му е съпроводена със саркастични жестомимики и продължава при съвсем всички моменти, в които президентът хвали работата си.

this was one of my favorites ‘we’ve picked up a lot of support’ plaid shirt guy ‘HAVE YOU!??’ pic.twitter.com/omM7i8zwPh
— Katie Moeser (@IamKatieMoe) September 7, 2018

Накрая се постанова стюард да се приближи до него, да го призове да се отдръпне и по-късно да заеме мястото му. Младежът се съгласява и непринудено се отдръпва. Все още няма информация дали той е бил глобен и по някакъв различен метод.

This guy rules pic.twitter.com/TgP1sHycVC
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР