Речта на американския президент, беше произнесена при посещение във Варшава.„Отново

...
Речта на американския президент, беше произнесена при посещение във Варшава.„Отново
Коментари Харесай

„Най-мощните санкции, които никоя страна не е преживявала в историята“, заплаши Байдън

Речта на американския президент, беше произнесена при посещаване във Варшава.
„ Отново се обръщам към народа на Русия: Съединените щати и Европа не се стремят да подчинят или унищожат Русия, Западът не възнамерява да нападна Русия, както сподели Путин в речта си. "
В речта си Байдън похвали „ украинските патриоти, които години наред се бориха с съветската експанзия в Донбас “, до момента в който Кремъл, сподели той, единствено мечтаеше да пороби свободния украински народ. Според Байдън Русия е отговорна за международната хранителна рецесия, а не Съединени американски щати и Европа.
Джо Байдън продължи: „ Путин се пробва да умори света от апетит, той употребява световната хранителна рецесия, като блокира доставките на украинско зърно от черноморските пристанища. Това е изключително мъчно за африканските страни. За разлика от това, Съединените щати, Г-7 и съдружниците по света реагираха със мощна решителност да посрещнат тази рецесия с хранителни доставки.
Байдън също разгласи, че ще продължи да постанова „ най-мощните наказания, които никоя страна не е преживявала в историята “
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР