Ребел Уилсън наруши мълчанието си относно съобщението за развода на

...
Ребел Уилсън наруши мълчанието си относно съобщението за развода на
Коментари Харесай

Ребел Уилсън разкрива приятелството си с Айла Фишър, когато наруши мълчанието си относно развода на Саша Барон Коен

Ребел Уилсън наруши мълчанието си по отношение на известието за развода на Саша Барон Коен, като се прицели в английския артист в записките си.

Уилсън също по този начин твърди, че се е радвала на другарство с някогашната на Коен Айла Фишър " на първо място това да се случи " с помощта на взаимната работа по филм през 2012 година и разкри за сегашната си връзка с другата си австралийска актриса.

Коен и 48-годишната актриса Фишър шокираха почитателите през април, като разкриха, че пътищата им са се разделили през 2023 година Бившата двойка, която се ожени през 2010 година и има три деца дружно, показа същата фотография като тях разкриха, че дружно са подали молба за бракоразвод предходната година пред съответните си почитатели в Instagram на 5 април.

Неочакваното изказване пристигна единствено няколко дни откакто Уилсън назова Коен като холивудската звезда, за която тя твърди, че се е пробвала да я спре да го загатва в идните си тогава записки. Rebel Rising, автобиографията на Уилсън, беше издадена мин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР