Ребека Варди изглеждаше изключително емоционална в компанията на съпруга си

...
Ребека Варди изглеждаше изключително емоционална в компанията на съпруга си
Коментари Харесай

Войната продължава, а Ребека Варди демонстрира стил в Лестър

Ребека Варди изглеждаше извънредно прочувствена в компанията на брачна половинка си Джейми по време на сватбата на другар в Лестър.

Бременната футболна половинка изглеждаше напрегната, когато слизаше от колата, а играчът на Лестър я предпазваше от дъжда с чадър. Той беше извънредно грижлив от самото начало, като беше към нея от самото начало до момента в който влязат в постройката.





Наскоро Ребека се завърна във Англия от Дубай, откакто беше упрекната от Колийн Рууни за приключване на истории за нея пред таблоиуда " The Sun ", което тя отхвърли.

Когато дойде, Ребека не успяваше да се усмихне, а папараците условиха всяка нейна реакция.





Въпреки, че е в извънредно напреднала бременност, госпожа Варди още веднъж изглеждаше безупречно. Тя беше стилна в тъмносин костюм, който тя съчета с черни обувки на висок ток и черна чанта с железни орнаменти.

Джейми носеше сив блейзър, дънки и спортни обувки. Двамата се появиха на сватбата два дни откакто Ребека се завърна във Англия със сълзи на очите.

Звездата беше посрещната от Джейми на лондонското летище Хийтроу.

На прочувствените фотоси се вижда по какъв начин Ребека се бори да скрие сълзите си, до момента в който минава през натовареното летище ръка за ръка със брачна половинка.



Източници, близки до Беки, настояват, че водещата адвокатска адвокатска фирма " Kingsley Napley " е изпратила писмо на Колийн Рууни от нейно име, в което изисква тя да им даде доказателствата, с които разполага против Беки.

Ребека Варди е почнала работа с екип по криминалистика, с цел да проучва профила си в обществената мрежа Инстаграм и да разпознава къртицата, която е продала подправени истории на " The Sun " от акаунта в Инстаграм на Колийн Рууни.

modamagazine.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР