Ребека била щастливо и активно дете без сериозни проблеми, но

...
Ребека била щастливо и активно дете без сериозни проблеми, но
Коментари Харесай

Анорексичка отслабна под 40 килограма, но се захвана със спорт и....

Ребека била щастливо и интензивно дете без съществени проблеми, само че в юношеска възраст поради хормонални проблеми, макар спортуването, момичето почнало стремглаво да качва килограми - до 63,5 кг. Според нея проблем нямало, момичето просто считало, че е дебело, само че близките почнали да виждат измененията.
 Первое фото — вес Ребеки — 65 кг, второе и третье — 40 кг. Фото © MDWFeatures/Rebeka Tunegova
На първата фотография Ребека тежи 65 кг, на втората и третата - 40.

Минало известно време, когато 15-годишната Ребека се сблъскала с два доста съществени казуса. Първо, родителите ѝ, които постоянно били най-голямата ѝ поддръжка, решили да се разведат. А по-късно най-хубавата ѝ другарка се разболяла от рак и момичето почнало постепенно да умира пред очите на Ребека.

Учени сътвориха ваксина против анорексия
 Фото © Instagram/rebekatunegova
"Помня, че нямах опция да управлявам това, което се случваше с моите близки. Затова взех решение да управлявам това, което се случва с мен ", споделя Ребека Тунегова.
 Фото © Instagram/rebekatunegova

Момичето почнало интензивно да тренира и да гладува, стремително губейки тегло и сили. Тя съумяла да смъкна тежестта си до 40 кг, само че това не било задоволително. В последна сметка Ребека постъпила в болница, откъдето лекарите отказвали да я пуснат, до момента в който тя не се усъвършенства.
 Фото © Instagram/rebekatunegova

В оня миг момичето безусловно съумяло да си отвори очите. Ребека желала да продължи да учи и да работи зад граница, само че нейното здравословно положение ѝ пречело. Тогава момичето взело съществено решение: почнало да се храни вярно с естествени порции и трансформирало тренировките си. Сега Ребека взе участие в шампионати по бодибилдинг из целия свят и заема първите места.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР