Реалността с изтичането на данни е опасна за всички структури,

...
Реалността с изтичането на данни е опасна за всички структури,
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Реалността с изтичането на данни е опасна за всички структури

Реалността с приключването на данни е рискова за всички структури, само че това не тормози властта. Тази интервенция, и за това съгласно мен има данни, обществени, е проведена, следена и извършена от среди близки до властта. Това съобщи в предаването „ 120 минути” по бтв ген. Атанас Атанасов.

По думите му задачата е тази информация, която е доста сензитивна и визира съвсем цялото население, да бъде обществено легализирана и да може „ медийната машина на властта да си бърка вътре и да си вади каквото си иска”.

Според ген. Атанасов финансовият министър е главният виновен за тази рецесия.

„ Той излезе и сподели, че няма ужасно и най-вече брачната половинка на някой мъж да разбере, че има сметка в непозната банка. Започнах да си мисля дали няма и съответен човек, за който го споделя това”.

„ Техните данни са вътре, само че те имат надзор върху медийната машина. В медиите на властта се вади класифицирана информация, експлоатира се за избран случай и никой не си задава въпроса от кое място тя попада там”, сподели още той.

Международният отзив е огромен, влязохме във всички международни медии, добави ген. Атанасов.

"Смятате ли, че нашите сътрудници, западният свят, НАТО, Европейски Съюз не следят деликатно средата и не са наясно какво става тук. Искаме Шенген, желаеме да падне мониторингът, само че този скандал ни убива отвред ", добави специалистът.

Атанас Атанасов сподели, че има данни и за него в изтеклата информация, само че това не го тормози.

"Има доста хора, и то заможни, интелигентни, които биха могли да бъдат потребни на българската страна, които в този момент ще се замислят какво може да излезе за тях ".

От Информационно обслужване на зависи нищо, изясни специалистът, съобщи БТВ.

„ Това е една кутия, през която се разпределят публични поръчки за основаване на осведомителни артикули от частни компании. Нищо не се случва там ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР