Реалността е съвкупност от случки, обстоятелства и събития, които ни

...
Реалността е съвкупност от случки, обстоятелства и събития, които ни
Коментари Харесай

Как да променим живота си с транссърфинг на реалността?

Реалността е цялост от случки, условия и събития, които ни заобикалят, карат ни да се усещаме по съответен метод и да действаме с избрана цел.

Факт е обаче, че заобикалящата ни среда не постоянно ни носи благополучие. Затова постоянно ни гложди мисълта да променим нещо в своя живот, с което да създадем действителността по-благоприятна.

Транссърфингът е съвършеното решение за този случай. Това е способ, който е прочут с това, че служи за смяна на живота. Транссърфингът е събитие, измислено от съветския квантов физик Вадим Зеланд.

Идеята за метода се заражда след негов сън. Зеланд стартира да има поредност от сънища, от които получава необикновени познания за света, които събира в откритието си за транссърфинга. Според него действителността има две измерения – физически наличното и метафизичното. Второто съставлява матрица, в което се изреждат разнообразни разновидности на действителността.

Транссърфингът работи благодарение на желанието. То задейства механизма на метафизичната действителност. Намерението е тип съкровено предпочитание, което не е лимитирано от предубеждения или боязън.

Точно противоположното – то е свободата да искаш нещо толкоз мощно, че то те тласка да действаш и да се стремиш да имаш. За тази цел е належащо просто да бъдеш съзнателен човек, който има ясната визия какво в действителност желае.

Подреждайки целите в главата си, човек би трябвало просто да има вяра откровено в своите стремежи и въпреки всичко те ще се случат. За транссърфинга не е належащо да се бориш, да се трудиш или да настояваш нещо да се случи, а да използваш съзнанието си и посредством него да изпаднеш в положение не решителност.

 Трансърфинг

Разликата сред желанието и желанието е, че първото подсказва за нещо, за което човек изпитва неспокойствие и неспокойствие, до момента в който за второто – той е спокоен, тъй като знае, че нещата ще се случат рано или късно.

Намерението внушава, че човек желае нещо, което към този момент е негово, само че би трябвало да дочака, с цел да го получи. По този метод се открива баланс сред разсъдъка и душата.

За да бъде сполучлив транссърфингът, е належащо човек да размени вярата със знанието и увереността. По този метод той ще подреди действителността по свои лични вероятности и ще повярва, че е предназначен да получи това, което в действителност желае.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР