„Реалността е че до 2020 г. ще има над 50

...
„Реалността е че до 2020 г. ще има над 50
Коментари Харесай

До 2020г. над 50 милиарда устройства ще бъдат свързани в Интернет 

„ Реалността е че до 2020 година ще има над 50 милиарда устройства, от кафе машини до коли, свързани в Интернет. За да се възползваме от всички преимущества, които дигитализацията може да донесе, имаме потребност от хармонизирани и съответни за новите технологии правила. Затова довършването на Единния дигитален пазар, по което работя, е толкоз значимо, “ съобщи българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) по време на бизнес конгрес на високо равнище, проведен от Facebook и мозъчния концерн Lisbon Council в Брюксел на 29 юни 2017 година

„ Развитието на технологиите и дигитализацията на бизнеса и търговията се случват без значение от националните граници или законодателството. Въпросът е да подпомогнем процеса и да улесним както бизнесмените, по този начин и потребителите посредством подобаваща правна рамка на европейско равнище. От една страна тя ще улесни бизнеса, тъй като той ще има единствено един юридически ред, с който да се преценява, а не 28, както е досега. От друга, всички европейци ще имат достъп до артикули и услуги, предлагани онлайн в цяла Европа, както и по-адекватна отбрана от киберпрестъпност и отбрана на данните, “ разясни българският евродепутат по време на изявлението си.

На форума за бъдещето на бизнеса участваха основатели и изпълнителни шефове на едни от най-видните дребни и междинни предприятия в Европа, както и високопоставени представители от европейските институции. Основната тематика на събитието беше какви са трендовете на развиване на европейския бизнес и какви благоприятни условия се откриват в Единния цифорв пазар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР