Реалният ефект, който на на нас ни се иска е

...
Реалният ефект, който на на нас ни се иска е
Коментари Харесай

Никола Стоянов: Промяната в цените няма да стане само с една мярка

" Реалният резултат, който на на нас ни се желае е трайно понижение на цените. Ние към този момент виждаме, че има доста повече промоции последния месец, откогато държавното управление съществено се зае с тази тематика, само че това не е, към което се стремим. Трайно понижение на цените в последна сметка и повече бистрота в целия бранш - нещо, което е липсвало доста години наред. Именно поради това е толкоз значим уеб сайтът. Защото за първи път цялата информация от институциите, която се събира се демонстрира на едно място ", това съобщи в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия служебният министър на стопанската система Никола Стоянов.

Министърът показа, че държавното управление е решено да направи всичко допустимо, с цел да повлияе на цените. Готови са да опитат всички смислени хрумвания и да ги осъществят.

" Сайтът дава опция в действителност за сериозен разбор за хората, които с това се занимават. Може да покаже ясно несъответствията по отношение на търговия на едро и дребно и така нататък Освен осведомителна функционалност този уебсайт ще има и индиректна регулаторна функционалност ", добави служебният министър на стопанската система.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР