Realme 3i е най-новият нескъп смартфон, специално създаден за Индия.Realme

...
Realme 3i е най-новият нескъп смартфон, специално създаден за Индия.Realme
Коментари Харесай

В Индия стартираха продажбите на смартфона Realme 3i с Helio P60

Realme 3i е най-новият нескъп смарт телефон, особено основан за Индия.

Realme 3i е оборудван с 6,22-инчов IPS екран с капкообразен разрез за предната камера. Резолюцията на матрицата е 1520х720 пиксела при съответствие на страните 19:9. Екранът заема 88,3% от площта на предния панел и е предпазен със закаленото стъкло Corning Gorilla Glass 3.



Телефонът се базира на системата върху чипа MediaTek Helio P60 с 8х процесорни ядра с тактова периодичност до 2,0 GHz. Налични са 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш диск и слот за външни MicroSD карти памет. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 9 Pie с фирмения потребителски интерфейс ColorOS 6.0.

Резолюцията на предната камера е 13 МР, като смарт телефонът предлага и образован режим за приемането на оптимално естетични автопортрети. Основната камера е двойна, като основният датчик е с резолюция 13 МР и апертура F/1,8 плюс 2 МР датчик за установяване дълбочината на сцената. Двойната камера предлага функционалности като нощна фотография – Super Night scape, Chroma boost, Гугъл Lens, интелигентно различаване на сцените и опция за снимане на 720р видео при скорост 960 фрагмента в секунда.

Захранването на Realme 3i се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 4230 mAh. Скенерът за пръстови отпечатъци е подложен на задния панел. налично е общоприетоо 3,5 мм гнездо. Няма NFC.

Продажбите на смарт телефона стартират на 23 юли. Realme 3i с 3/32 GB памети коства $116 , версията с 4/64 GB – $146 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР