Реализирането на Брекзит и намаляване на данъците на семействата, които

...
Реализирането на Брекзит и намаляване на данъците на семействата, които
Коментари Харесай

Британските консерватори представиха подроблности за предизборната си програма

Реализирането на Брекзит и понижаване на налозите на " фамилиите, които работят крепко " - това са съществени точки в оповестената през днешния ден предизборна стратегия на английските консерватори, съобщи Франс прес.

В програмата се споделя, че при изборна победа държавното управление на консерваторите ще одобри до 22 март 2020 година законови ограничения за в допълнение финансиране на учебните заведения и на публичното опазване на здравето, ще вкара нова имиграционна система и ще планува по-тежки наказания против причинителите на терористични актове.

" След седем дни английският народ би трябвало да избере сред ръководещо болшинство, което действа, и следващ блокиран парламент без болшинство ", съобщи английският министър председател Борис Джонсън.

Джонсън трансформира реализирането на Брекзит в съществена тематика на предизборната си акция. Той даде обещание Англия да излезе от Европейския съюз на 31 януари.

" 2020-а ще е годината, в която най-накрая ще сложим завършек на разногласията и неяснотата към Брекзит ", съобщи Джонсън.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР