РЕАЛИТЕ звездите... всички те са отчаяни за своите 15 минути

...
РЕАЛИТЕ звездите... всички те са отчаяни за своите 15 минути
Коментари Харесай

Неуспешни телевизионни оферти на риалити звезди преди слава – от провала в игралното шоу на звездата на Traitors до двойното отхвърляне на BGT от Strictly pro

РЕАЛИТЕ звездите... всички те са обезверени за своите 15 минути популярност – само че от време на време това лишава повече от едно придвижване, с цел да постигнете огромно време.

Много към този момент известни лица като Married At First Sight и Strictly Come Dancing пробваха шанса си първо в други излъчвания.

Звездата от „ Предатели “ Пол Гортън е последният, който още веднъж се появява в остаряло игрално шоу – той влезе в „ Сделка или не “ през 2010 година

След като замени кутиите с Банкера, Пол си потегли с мижавите 10 пенса от вероятните £250 000 - което доста почитатели на предателите се пошегуваха като неговата „ история на произхода “.

Пол също призна, че водещият Ноел Едмъндс го е заплашил да го изгони от шоуто, тъй като неведнъж го е молил да отиде до тоалетната.

Тук разкриваме други звезди, които са пробвали ръцете си в други телевизионни излъчвания, преди да реализират огромния си пробив.

Кай Уидрингтън

Кай Уидрингтън се причисли към а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР