Реалисти сме и смятаме, че България има нужда от редовна

...
Реалисти сме и смятаме, че България има нужда от редовна
Коментари Харесай

Иванов: Докато Габриел и Денков търсят решение, политическите лидери да спрат с медийните коментари

Реалисти сме и считаме, че България има потребност от постоянна власт, само че това би трябвало да бъде направено политически. Най-добрият метод и въпросите за структурата би трябвало да бъдат оставени на двамата, които дава отговор тази извънредно комплицирана формула да работи - акад. и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. Те да потърсят решение на всички въпроси.

Това заяви съпредседателят на Демократична България Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския в парламентарните коридори на въпрос за бъдещето на (не)коалиционното ръководство и ротацията.

Според него е рационално до момента в който Габриел и Денков търсят решение, политическите водачи да спрат с медийните мнения по въпроса.

" ПП-ДБ има безусловно доверие на акад. Денков. Колкото и да не им се желае на съперниците ни, ние в действителност делегираме 

На въпрос за парламентарната комисия, обвързвана с убийството на Мартин Божанов - Нотариуса и възможните му връзки със правосъдната власт и магистратурата, той сподели, че това е изключителна опция " подозренията за завземане на правосъдната власт и преодоляването й от всевъзможни корупционни ползи и лобита да стартираме да ги осветляваме ".

" Нашата решителност е цялостна, с цел да използваме всички принадлежности. Тази комисия ще е в центъра на вниманието ни и дейното ни присъединяване. Трябва да пристигна моментът за истината ", сподели Иванов.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР