Реал (Сосиедад) успя да измъкне трудна победа като домакин на

...
Реал (Сосиедад) успя да измъкне трудна победа като домакин на
Коментари Харесай

Реал победи трудно Атлетик с 2:1


Реал (Сосиедад) съумя да измъкне сложна победа като хазаин на Атлетик (Билбао) с 2:1, в мач от 23-ия кръг на испанската Ла Лига. Всички попадения паднаха през второто полувреме. След постигнатата си победа, момчетата на Алкгвасил се изкачиха на 6-ата позиция с актив от 37 точки, даваща право на присъединяване в Лига Европа, до момента в който " баските " остават на 9-о място с 31 пункта.

През първата част не се случи нищо забавно и скуката цареше на терена.

Всички по-значими събития в мача се случиха след 65-ата минута, когато Порту от домакините получи прекрасен пас по трева, а ударът му съумя да откри задачата, откривайки резултата за 1:0.
 Атлетико (Мадрид) завоюва семейството си на Гранада с 1:0
Минимална победа и към този момент надалеч по-малко нерви за Чоло и Атлетико

Важен триумф за " рохибланкос "

Гостите от Билбао дадоха отговор по отговарящ метод, изравнявайки резултата единствено 6 минутки по-късно. Инаки Уилиямс получи удивителен пас в наказателното поле и промуши топката зад тила на вратаря Ремиро.

Реал обаче не се помири с равенството и в 83-ата минута още веднъж излезе напред в резултата. Александър Исак изстреля топката в горната част на вратата, връщайки преднината на своя отбор.

До края на мача Атлетик (Билбао) съумя да остане с човек по-малко, откакто Муняин направи безумно влизане и получи пряк червен картон.
 Валядолид и Виляреал приключиха наедно 1:1
Виляреал изпусна преференциален късмет да се приближи до Топ 4

" Жълтата подводница " приключи 1:1 при гостуването си на Валядолид

В идващия кръг на Ла Лига, Реал (Сосиедад) гостува на Ейбар на 16-ти февруари, само че 3 дни преди този момент има домакинство за Купата на Краля против Мирандес.

Атлетик също има домашен мач за Купата против Гранада на 12-ти февруари, а 4 дни по-късно посреща Осасуна на личния " Сан Мамес " в дуел от постоянния сезон на испанския шампионат.
 Хетафе победи Валенсия с 3:0
Хетафе разруши Валенсия за едно полувреме

Домакините вкараха и трите попадения през второто полувреме
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР