Реал Сосиедад победи с класическото 3:0 Майорка в Сан Себастиан

...
Реал Сосиедад победи с класическото 3:0 Майорка в Сан Себастиан
Коментари Харесай

Реал Сосиедад с класика над Майорка

Реал Сосиедад победи с класическото 3:0 Майорка в Сан Себастиан в мач от 21-ия кръг на Ла Лига. Попаденията за домакините паднаха след почивката и бяха дело на Александър Исак и Порту, а Франсиско Гамес Лопес си означи автогол.

Изненадващо гостите можеха да открият резултата в 9-ата минута. Люмор Агбениену получи хитро подадване и стреля от отдалеченост, само че вратарят на домакините Алехандро Ремиро отрази уверено влизащата топка в левия му ъгъл.

Постепенно Реал Сосиедад пое самодейността в мача, само че не успяваше да стигне до чисти голови положения пред Маноло Рейна. По този метод двата отбора се отдръпнаха при нулево тъждество на почивката.

Баските стартираха втората част по отличен метод. Още в първата минута Реал Сосиедад откри резултата.

Александър Исак се възползва от голямото празно пространство пред себе си и откакто доближи до наказателното поле нанесе страховит удар в средата на вратата – 1:0.

⚽ REEEAAALLL SCORE!

⚽ GOOOOOAAAAL by @Alex_Isak!!! 1-0#RealSociedadRCDMallorca #AurreraReala pic.twitter.com/9Ixd1BF7sd
— Real Sociedad (@RealSociedadEN) January 26, 2020
Домакинтие продължиха да диктуват дейностите на терена и притиснаха противника си. В 59-ата минута те удвоиха преднината си.

Франсиско Гамес Лопес отклони топката в личната си мрежа, откакто се опита да се изпречи на пътя на кълбото след изстрел на противник – 2:0.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР