Реал Сосиедад е традиционно един от стабилно представящите се отбори

...
Реал Сосиедад е традиционно един от стабилно представящите се отбори
Коментари Харесай

Мениджърът на Сосиедад нападна Меси: Великите футболисти като него нямат ценности

Реал Сосиедад е обичайно един от устойчиво представящите се тимове в испанската Примера дивисион. Баските от Сан Себастиан започнаха мощно сезон 2019/20 и са на пето място след осем кръга. В състава на отбора личат имената на обещаващи младоци като Мартин Йодегаард (под наем от Реал Мадрид) и Микер Оярсабал, както и на играчи с повече опит - Асиер Иляраменди, Аднан Янузай, Начо Монреал.

Тази сплав от млади и опитни играчи е водена от 48-годинният Иманол Алгуасил. Наставникът е някогашен състезател на Сосиедад и треньорската му кариера се развива гладко през всички гарнитури на клуба. Точно по тази причина той е наясно с философията на клуба, която не включва съществуването на огромни звезди. Това е и повода Алгуасил да не желае в състава си огромния Лео Меси.

„ Меси? Той не би се приспособил към нашите полезности в Реал Сосиедад. Той, явно, е необикновен състезател, само че великите футболисти като него нямат полезности като примирение и нормалност, които ни характеризират като клуб. Да упражнявам Меси би ми донесло голям брой главоболия даже да печелехме повече мачове ", съобщи Алгуасил. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР