Реал Мадрид започва защитата на титлата си в Ла Лига

...
Реал Мадрид започва защитата на титлата си в Ла Лига
Коментари Харесай

Новият сезон в Серия А стартира през уикенда по MAX Sport 3

Реал Мадрид стартира отбраната на купата си в Ла Лига в неделя по MAX Sport 4, а развръзката на тенис шампионата ATP Masters 1000 в Рим ще е по MAX Sport 1 и MAX Sport 2

Изключително богат на събития уикенд по MAX Sport се обрисува за спортните почитатели. В събота започват дуелите от новия сезон в италианската Серия А, като началото ще бъде обещано по MAX Sport 3 в 19:00 часа с дуела сред Фиорентина и Торино. Малко по-късно, от 21:45 часа, играят съставите на Верона и Рома, като техният конфликт също е по MAX Sport 3.

Хегемонът на Апенините Ювентус стартира отбраната на купата си в неделната вечер от 21:45 часа с привидно елементарно домакинство на Сампдория. Кристиано Роналдо и компания имат нов треньор – Андреа Пирло, и сигурно задачата им е невижданият връх от 10-о следващо извоювано Скудето. Как ще тръгнат „ бианконерите “ през сезон 2020-2021 ще стане ясно от директното предаване на мача по MAX Sport 3.
 Отново в неделната вечер, само че от 22:00 ч. и по MAX Sport 4, различен първенец – Реал Мадрид, също стартира своята отбрана на трофея в Ла Лига. Момчетата на Зинедин Зидан почиваха в първия кръг на сезон 2020-2021, а в този момент ще имат сложната задача да доближат до трите точки против Реал Сосиедад на негостоприемния „ Анoета “ в Сан Себастиан.
 Освен футболните почитатели, MAX Sport ще зарадва и феновете на мъжкия тенис с развръзката в шампионата от сериите Masters 1000 в Рим. Големите любимци Новак Джокович и Рафаел Надал, както и първата ракета на България Григор Димитров, доближиха до 1/8-финалите, които ще се играят в петък. Четвъртфиналните конфликти са в събота с начален час 13:00 ч. и ще се излъчат директно по MAX Sport 1. Полуфиналните дуели са планувани в неделя, като първият от 15:00 часа e директно по MAX Sport 2, а вторият, който стартира в 19:00 часа, е в ефира на MAX Sport 1.

Феновете на моторните спортове също ще имат доста мотиви за страсти през уикенда. Домакин на следващия кръг от Световния рали шампионат е Турция, а след успеха си пред родната естонска аудитория, настоящият първенец Ойт Танак редуцира изоставането си в генералното класиране от водача Себастиан Ожие. Кой ще е най-бърз на Рали Турция ще стане ясно от директните предавания на стадиите в събота и недели по MAX Sport 2.

Сезонът в MotoGP продължава с цялостна пара, като най-бързите водачи остават за още един кръг на пистата Мизано в Италия. Гран При на Римини ще даде опция на локалния любимец Андреа Довициозо да усили преднината си в генералното класиране пред Фабио Куартараро. Състезанието в Кралския клас ще се излъчи в неделя от 14:30 по MAX Sport 1.

Поредно UFC Fight Night шоу ще зарадва почитателите на ММА в ранните часове на 20 септември. Основното събитие е в полусредна категория, а противниците са американците Колби Ковингтън и Тайрон Удли. Началото на галавечерта е от 03:00 часа и ще се излъчи директно MAX Sport 2.
 Отборите на Далас Старс и Тамба Бей Лайтнинг се класираха за финалите на Купа Стенли в Националната хокейна лига на Северна Америка. „ Звездите “ победиха с 4:1 триумфа Вегас Голдън Найтс, до момента в който „ светкавиците “ имаха потребност от продължения в мач 6, с цел да отстранят Ню Йорк Айлъндърс с 4:2 във финала на Източната конференция. Първият дуел за Купа Стенли сред Далас и Тампа Бей е в 02:30 часа сутринта в събота против неделя и ще се излъчи директно по MAX Sport 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР