Реал (Мадрид) започна с успех новия сезон в Ла Лига,

...
Реал (Мадрид) започна с успех новия сезон в Ла Лига,
Коментари Харесай

С десет души "Реал" спечели първия си мач за сезона

" Реал " (Мадрид) стартира с триумф новия сезон в Ла Лига, като надделя с 3:1 " Селта " като посетител. Визитата на кралския клуб на " Балаидос " беше белязана от същинска борба на терена, като имаше седем жълти картона, един червен и общо 32 нарушавания от двата отбора.

Точни за " Реал " бяха Карим Бензема, Тони Кроос и Лукас Васкес. За домакините от " Селта " се разписа Лосада в края на мача.

След месеци на проблеми сред Зинедин Зидан и Гарет Бейл, уелсецът беше оправдан и стартира като титуляр. Той даже изигра значима роля при първото попадение, маркирано от Карим Бензема още в 12-ата минута.

Бейл излъга двама по крилото, центрира прострално и откри Бензема, който просто засече в мрежата от няколко метра.

До края на първата част на терена преобладаваше борбата и по-острите влизания. След паузата носителят на " Златната топка " Лука Модрич беше изпъден с пряк червен картон, откакто настъпа Денис Суарес. Ситуацията беше прегледана на видеоповторение и макар митингите на " Реал ", Модрич беше изпъден.

Оставането с 10 души не се отрази на състава и в 61-ата минута " Реал " удвои задатъка с. Марсело откри Тони Кроос, а от към 25 метра с топовен удар германецът не остави шансове на вратаря - 2:0.

В заключителните 10 минути на дуела паднаха още два гола, по един за противниците. В 80-ата Лукас се разписа след хубаво подаване на Бензема. В добавеното време галисийци върнаха едно попадение посредством Лосада, който беше прецизен при контраофанзива.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР