Реал Мадрид записа убедителна победа с 3:0 при визитата си

...
Реал Мадрид записа убедителна победа с 3:0 при визитата си
Коментари Харесай

Реал Мадрид с убедителен успех над Елче в Ла Лига

Реал Мадрид записа безапелационна победа с 3:0 при визитата си на опашкаря Елче в дуел от междинния 10-и кръг на испанската Ла Лига. Още в 6-ата минута Бензема откри резултата за " лос бланкос ", само че попадението му бързо беше анулирано поради засада на асистиралия му Винисиус. Пет минути по-късно Карлос Клерк мазета удар точно на французина малко пред голлинията. Атаката обаче продължи и по този начин Валверде се разписа с шут от дъгата на наказателното поле за следващия си гол от далечно разстояние през сезона. Малко по-късно Родриго падна в наказателното поле, само че съдията даже не се замисли дали да уточни бялата точка. В 20-ата минута Хосе Моренте стреля след центриране от корнер, само че го направи неопределено.

Шест минути по-късно Алаба вкара хубав гол след негови двойни подавания първо с Валверде, а по-късно и с Бензема, само че ВАР анулира попадението поради засада на нападателя. Домакините дадоха отговор с рисков изстрел на Николас Фернандес, който обаче беше избит от Андрий Лунин в корнер. След неговото осъществяване Бойе също опитва мерника си, само че вратарят улови топката. В 42-рата минута мачът беше пресечен поради потребност от здравна помощ на трибуните, само че играта беше възобновена след единствено три минути.

Втората част стартира с опция пред Бойе да се разпише, само че волето му от добра позиция се оказа разочароващо. В 61-вата минута Бензема прати топката в противниковата мрежа, само че и този негов гол беше анулиран заради засада на асистиралия му Даниел Карвахал. В 68-ата минута Едгар Бадия улови слаб удар на Родриго, само че по този начин или другояче щеше да бъде маркирана засада на Бензема. Две минути по-късно Клерк стреля с глава от упор, само че Лунин съумя да избие топката в корнер.

В 75-ата минута Бензема комбинира с Родриго и с шут по земя означи нов гол, който този път беше приет за постоянен. В 88-ата минута резервата Есекиел Понсе пропусна да вкара почетно попадение за домакините. За сметка на това единствено минута по-късно Асенсио оформи крайния резултат с тъкмо воле след центриране на Родриго.

Реал Мадрид има 28 точки от 30 вероятни и усили задатъка си на върха на 6 точки преди мача на втория Барселона против Виляреал. Елче е на дъното с едвам 3 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР