Реал Мадрид записа поражение с 0:1 от Виляреал на своя

...
Реал Мадрид записа поражение с 0:1 от Виляреал на своя
Коментари Харесай

Жълтата подводница потопи Реал на Бернабеу

Реал Мадрид записа проваляне с 0:1 от Виляреал на своя „ Сантиаго Бернабеу “ в мача 19-ия кръг на Ла Лига.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Реал Мадрид означи попадение посредством Гарет Бейл в 14-ата минута, само че то не бе зачетено поради маркирана преди този момент засада. В 19-ата минута Марсело направи обещаващ пробив, който приключи с удар от отдалеченост, профучал около вратата.

В 21-ата минута „ белите “ получиха право да изпълнят фаул от чудесна позиция фронтално на вратата, след нарушаване против Лука Модрич. Кристиано Роналдо се нае с осъществяването, отравяйки бомбен изстрел, отразен със сетни сили от Серхио Ансехо.

Карлос Бака се оказа в центъра на добра офанзива, само че не съумя да насочи топката тъкмо. Минута по-късно Роналдо получи съобразителен пас в наказателното поле, само че прати топката около десния дирек. В 32-ата минута петкратният притежател на „ Златната топка “ получи прелестен пас и шутира мощно, а десния дирек избави спаси Ансехо. Две минути по-късно Роналдо изиска дузпа за игра с ръка на защитник на „ жълтата подводница “ след центриране на Кроос, само че реферът даде знак играта да продължи. Малко по-късно, в 38-ата минута португалецът още веднъж тормози защитата на гостите, само че в тази обстановка бранителите съумяха да се оправят и да изчистят в точния момент.

В първата минута на продължението на първата част Роналдо бе покрай попадение, откакто получи в наказателното поле. Голямата звезда на „ балета “ обаче не съумя да уточни изстрела си и го насочи право в Ансехо. Преди това португалецът имаше искания за дузпа, защото бе на мнение, че Марио е играл непозволено по отношение на него преди да стреля. Съдията Ундиано обаче и в тази обстановка уточни играта да продължи.

В началото на второто полувреме гостите направиха нелоша офанзива в 50-ата минута, която приключи с удар на Денис Черишев, а Кейлор Навас се намеси великолепно.

Наистина добра опция се разкри пред Карлсо Бака в 63-ата минута, само че ударът му мина около левия дирек.

Лука Модрич опита шанса си в 81-ата минута, но над напречната греда, а в 88-ата минута гостите оползотвориха отлично един от редките шансове, които се разкриха пред тях в мача.

„ Жълтите “ направиха контраофанзива отляво. Черишев пусна вдясно към Юнал, който излезе очи в очи с Кейлов Навас. Стражът излезе и в началото отрази изстрела, само че за негов неприятен шанс топката попадна Пабло Форналс, който с техниен орехвърлящ удар направи 1:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР