Реал Мадрид загуби изненадващо у дома от Алавес с 1:2

...
Реал Мадрид загуби изненадващо у дома от Алавес с 1:2
Коментари Харесай

Алавес шокира Реал Мадрид на „Алфредо Ди Стефано“

Реал Мадрид загуби изненадващо вкъщи от Алавес с 1:2 в среща от 11-ия кръг на испанската Ла Лига. Още в самото начало на дуела гостите демонстрираха, че не считат да бъдат спаринг на първенците и поведоха посредством Лукас Перес в 5-та минута от дузпа. Малко след началото на втората част Хоселу удвои преднината на Пабло Мачин и компания.

 Намесиха някогашен състезател на Реал Мадрид в трафик на кокаин, разрушен в София Намесиха някогашен състезател на Реал Мадрид в трафик на кокаин, разрушен в София
Eкс състезател на Реал Мадрид е бил арестуван по съмнение за присъединяване в незаконна група, разпространявала опиати из цяла Европа. Групата...
Последваха още няколко обстановки, в които гостуващият състав можеше да реши всичко, само че Тибо Куртоа резервира очакванията на домакините за непълен поврат.
Интригата бе върната след гола на Каземиро четири минути преди края на постоянното време, само че възпитаниците на Зинедин Зидан не съумяха да се доберат до точката. Дълбоко в продължението влезлият от аварийна пейка Иско насочи рисков изстрел, който срещна напречната греда на Фернандо Пачеко.
Така, Кралският клуб загуби за повторно вкъщи през акцията в Ла Лига след провалянето от новака Кадис с 0:1. Това е и трета загуба за първенците от началото на сезона – отборът остава четвърти в класирането със 17 точки, на шест от водачите Реал Сосиедад и Атлетико Мадрид. Алавес е девети с 13 пункта. В идващия кръг Алавес приема вкъщи Сосиедад, до момента в който Реал гостува на Севиля.
По-рано, андалусийци завоюваха мъчно визитата си на новака Уеска с 1:0. Единственото попадение за Юлен Лопетеги и компания падна в 83-та минута и бе дело на Юсеф Ен-Несири. Севиля е пети с 16 точки, а Уеска остава на дъното със седем точки и без победа от началото на сезона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР