Реал(Мадрид) води на Ливърпул с 3:1 в битката за трофея

...
Реал(Мадрид) води на Ливърпул с 3:1 в битката за трофея
Коментари Харесай

Гарет Бейл реши финала, вратарят на Ливърпул пак сгреши

Реал(Мадрид) води на Ливърпул с 3:1 в борбата за трофея в Шампионската лига.

Карим Бензема изведе испанците напред в 52-ата минута, откакто вратарят на противника хвърли топката в краката му и се получи рикошет. Четири минути по-късно Садио Мане изравни след удар с глава при центриране от корнер. Резервата Гарет Бейл се трансформира в жокер за Реал, откакто вкара със задна ножица в 64-ата минута, копирайки осъществяването на Роналдо от 1/4-финала с Ювентус. Уелсецът вкара и в 83-ата минута със мощен удар, който огъна пръстите на вратаря  на Ливърпул за 3:1.

Един от най-абсурдните голове в историята на Шампионската лига видяга феновете одеве! Вратарят на Ливърпул подаде топката на крайници на Бензема в наказателното поле. Никой не очакваше сходно нещо! 

 Голямата звезда на " алените "  Мохамед Салах беше заменен в 30-ата минута поради контузия в рамото. В 51-ата Бензема вкара чудноват гол след грандиозна неточност на Кариус.  

 В 51-ата и Бензема не разбра по какъв начин означи гол. Френският нападател не съумя да доближи до дългото подаване. Кариус улови и макар че беше притиснат от Бензема, реши да подава с ръка топката изпод, Карим протегна крайник и блокира топката. Кълбото се търкулна и се мушна в мрежата до дясната греда.

Садио Мане обаче побърза да измие срама след стореното от 24-годишният вратар и от статично състояние разстреля вратата на Навас за 1:1.

Гарет Бейл остана в историята с свръхестествен гол във вратата на Ливърпул във финала на ШаСадио Мане обаче побърза да измие срама след стореното от 24-годишният вратар и от статично състояние разстреля вратата на Навас за 1:1.мпионската лига. Само няколко минути, откакто се появи на мястото на Иско, уелсецът копира осъществяването на Роналдо против Ювентус и взриви трибуните.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР