Реал Мадрид върна 1000 билета за финала на Шампионската лига

...
Реал Мадрид върна 1000 билета за финала на Шампионската лига
Коментари Харесай

Реал Мадрид върна 1000 билета за финала

Реал Мадрид върна 1000 билета за финала на Шампионската лига в събота против Ливърпул, откакто не съумя да ги продаде, заяви президентът на УЕФА Александър Чеферин.
Останалите талони за финала в Киев ще бъдат продадени на локалните поданици.

Чеферин изключи опцията да бъдат предоставени на последователи на Ливърпул по съображения за сигурност.

От Мадрид обявиха, че 24,268 членове на клуба са кандидатствали за 17 000 билета за трети следващ край на Шампионската лига на Зинедин Зидан и са били разпределени след гласоподаване.

Но редица поддръжници върнаха билетите си поради цената на хотелите и предизвикването да стигнат до украинската столица.

Ливърпул извърши разпределението си за първия си край в Шампионската лига от 2007 година насам.

"За страдание проблемите със сигурността ни пречат да продадем тези билети на Ливърпул, това би било прекомерно рисковано ", сподели Чеферин.

"Ние имаме добра и обективна дистрибуторска система, 17 000 на почитателите на Ливърпул и Реал Мадрид. Ние разпространяваме повече от 70% от билетите на футболните почитатели, а на черния пазар разполагаме със система за прекъсване на продажбата на билети. Това е огромен проблем, за който знаем. Анулирахме билетите, които бяха на черния пазар... ние се опитваме да създадем колкото е допустимо повече. Все още има хора, които продават билети, и желаеме да го поправяме ", добави Чеферин.

Със съдействието на
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР