Реал (Мадрид) стабилизира осезаемо позициите си в група В на

...
Реал (Мадрид) стабилизира осезаемо позициите си в група В на
Коментари Харесай

Реал не усети съпротива от Интер и значително подобри ситуацията си в група В

Реал (Мадрид) стабилизира осезаемо позициите си в група В на Шампионската лига. " Кралете " се изкачиха до втората позиция, откакто довечера завоюваха гостуването си на Интер с 2:0. Въпреки неналичието на водачите Карим Бензема и Серхио Рамос, селекцията на Зинедин Зидан доминираше тотално в Милано и се разписа по един път в двете полувремена. Ранен задатък от дузпа даде Еден Азар, а малко след появяването си на терена в 59-ата, измежду прегръдките на своите сътрудници попадна Родриго.
 Снимка 506952
Източник:

" Лос меренгес " можеха да се поздравят и с по-категорична победа, само че Карвахал удари гредата, а неточни още бяха Модрич и Кроос.
 Борусия (Мьонхенгладбах) победи Шахтьор (Донецк) с 4:0
Нищо ново: Борусия отново направи на пух и прахуляк Шахтьор (Донецк)

" Жребчетата " направиха сериозна крачка към елиминационната фаза

Интер самичък усложни живота си, като в 32-ата минута " нерадзурите " останаха с човек по-малко поради два бързи жълти картона на Артуро Видал. В идващия кръг момчетата на Конте ще търсят наложителен триумф при гостуването си на водача Борусия (М " гладбах), в случай че желаят да се надяват на продължение в елиминациите.

Наглед титаничният конфликт започва на ниски обороти, само че попадение на " Джузепе Меаца " въпреки всичко падна още в 6-ата минута. Начо от състава на гостите се бе озовал на непривична позиция за себе си - в наказателното поле на Интер. Изведнъж испанският национал беше посечен от непремерената интервенция на Николо Барела и реферът Тейлър уточни дузпата. С виновната задача се нагърби Еден Азар, преодолял Ханданович за 0:1!
 Снимка 506950
Източник:

Притеснени от неуверения си старт, футболистите на Интер не можеха да намерят своята игра и най-вече се бранеха. " Нерадзурите " проспаха включване на Дани Карвахал в 12-ата минута, което за техен огромен шанс приключи единствено с шут в гредата на домакините.

Състезателите на Интер имаха големи искания към основния арбитър Антъни Тейлър, който в 32-ата минута подмина обстановка с дузпа за миланския гранд. Артуро Видал бе изритан от Рафа Варан, само че английският съдия даде знак играта да продължи. При първото допустимо спиране, въпросният рефер бе обкръжен от редица играчи в " синьо-черно ".
 Манчестър Сити с удобна победа като посетител на Олимпиакос
Манчестър Сити с удобна победа като посетител на Олимпиакос

" Гражданите " благородно направиха доста пропуски

Нещо повече, най-активният в митингите Артуро Видал напсува на два пъти Тейлър, който не му остана задължен. Англичанинът обаче " приказва " посредством своите картони и след два жълти за негативно време, прати под душовете невъздържания чилиец.

Въпреки своето закъснение, тимът на Интер, към този момент и с човек по-малко, не можа да реализира нито една добра офанзива до почивката. Дори " нерадзурите " сътвориха някои непредизвикани неточности, които можеха да се трансфорат и във втори гол за Реал. Това можеше да се случи и в 44-ата минута, но изстрелът на Модрич мина на безвредна отдалеченост от вратата на Ханданович.
 Снимка 506972
Източник:

Десет минути след началото на втората част, несъмнено можеше да се приказва за възкръсване в редиците на Интер. За сефте в мача Тибо Куртоа трябваше да се намесва в 55-ата, когато със сетни сили съумя да избие топката от главата на дебнещия да я прати в мрежата Ромелу Лукаку.

И до момента в който привидният напредък бе в редиците на Интер, то Реал беше тимът, който бележеше. В 58-ата минута на терена се появи младият бразилец Родриго, а секунди по-късно, техничарят към този момент получаваше поздравления от своите съотборници. Той бе пропуснат на далечната греда на Интер, където с акробатичен удар трансформира в гол съвършеното центриране на Лукас Васкес.

Хърватското крило можеше да върне интригата в този дуел, в случай че в 70-ата минута марковия му изстрел се бе получил. Техничарят навлезе остро в полето на противника, настройки си кълбото на левия крайник и стреля към далечния ъгъл на Куртоа - за негово отчаяние около десния непряк дирек.
 Снимка 506966
Източник:

Белгиецът действително реализира първото си избавяне едвам в 81-ата минута, когато той работи уместно при изстрел на Иван Перишич. Така " кралете " изцяло справедливо си потеглиха с трите точки от митичния стадион " Джузепе Меаца ".
 Лука Модрич: Има още доста футбол в краката ми
Лука Модрич: Има още доста футбол в краката ми

" Бих желал да завърша кариерата си в Реал (Мадрид) "

В идващия кръг на Интер следва уверено посещение на Борусия (Мьонхенгладбах). Реал (Мадрид) ще търси възмездие против украинците от Шахтьор.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР