Реал Мадрид спечели третото място на приятелския турнир Ауди къп

...
Реал Мадрид спечели третото място на приятелския турнир Ауди къп
Коментари Харесай

Бивш левскар вкара на Реал, но тимът му падна в зрелище

Реал Мадрид завоюва третото място на приятелския шампионат Ауди къп в Мюнхен, откакто победи с 5:3 Фенербахче. Двубоят в баварската столица се трансформира в същински голов празник, а в случай че не бяха серията пропуски и пред двете порти, умерено можеше да паднат и двуцифрен брой голове.

Особено запаметяващ се ще е този мач за някогашния футболист на Левски Гари Родригес, който към този момент носи екипа на турския гранд. Националът на Кабо Верде се разписа в мрежата на 13-кратния европейски клубен първенец, като с попадението си откри резултата в 6-та минута. Реал обаче изравни скоро по-късно посредством Карим Бензема.

Французинът заби втория си гол в мача в 27-мата минута за цялостния поврат на "белите ", само че Фенербахче изравни в 35-ата минута посредством Набил Дирар, което бе и последният гол за първата част, а тя предложи ужасно представление на феновете.

Още при започване на втората обаче Бензема оформи хеттрика си с глава след центриране на Лукас. В 59-ата минута пристигна и най-красивият миг в мача, откакто Озан Туфан изравни за 3:3 с удар от към 30 метра.

До края на мача бяха осъществени голям брой смени, а Реал несъмнено бе доста по-опасният тим. Това даде резултат и в 62-рата минута Начо осъществя за 4:3. Крайното 5:3 бе завършено от Мариано Диас в 80-ата минута.

Бившият състезател на Олимпик Лион имаше още най-малко две отлични благоприятни условия за нов гол в последните 10 минути, само че бе спрян от вратаря на "фенерите " Алтай Байъндър. Във финала на тази конкуренция ще се срещнат домакинътБайерн и британският Тотнъм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР