Реал Мадрид спечели с 4:2 традиционно тежкото си гостуване на

...
Реал Мадрид спечели с 4:2 традиционно тежкото си гостуване на
Коментари Харесай

"Реал" на Солари продължава с победите, но даде две жертви

" Реал " Мадрид завоюва с 4:2 обичайно тежкото си посещение на " Селта " в мач от 12-ия кръг на испанската Примера дивисион. Така възходът на " белия балет " под управлението на Сантяго Солари продължава. През седмицата " Реал " разгроми с 5:0 чешкия " Виктория " Пилзен в Шампионската лига.

На " Балаидос " резултатът бе открит от Карим Бензема в 23-ата минута. Френският нападател се възползва от пас на Лука Модрич, овладя, обърна се и прати топката в мрежата - 1:0 за " Реал ".

Отново Бензема се разписа 11 минути по-късно, удвоявайки задатъка на гостите.
Снимка: Getty Images
След малко повече от час игра " Селта " понижи посредством Уго Майо, преди Серхио Рамос за следващ път да се разпише с " паненка " от дузпа 7 минути преди последния съдийски сигнал.

В 87-ата минута " Селта " остана с човек по-малко поради червен картон на Густаво Кабрал. " Реал " се възползва и постави завършек на интригата в добавеното време, когато Дани Себайос означи с мощен шут от границата на наказателното поле.

В самия завършек на срещата домакините върнаха един гол за 2:4, създател на който бе Браис Мендес.

Въпреки успеха " Лос Меренгес " остават на шестата позиция с актив от 20 точки, а тимът на " Селта " е 11-и с 14. Лидер е отборът на " Барселона " с 24 пункта. Освен това проблемите с травми в лагера на " Реал " се усилиха, защото довечера терена наложително напуснаха Каземиро и Начо. Марсело, Хесус Вайехо, Рафаел Варан, Дани Карвахал и Мариано Диас пък въобще не попаднаха в групата заради контузии.

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР