Реал (Мадрид) спечели отложения си мач с Леганес и се

...
Реал (Мадрид) спечели отложения си мач с Леганес и се
Коментари Харесай

"Реал" направи обрат срещу "Леганес" и излезе трети

Реал " (Мадрид) завоюва отсрочения си мач с " Леганес " и се изкачи на третото място в Примера дивисион. Шампионите направиха поврат за 3:1 и взеха трета поредна победа в шампионата.

Бустинса даде преднина на домакините в шестата минута, само че още до 29-ата " Реал " излезе напред с головете на Лукас и Каземиро. В последната минута Серхио Рамос означи от дузпа.

" Реал " събра 48 точки и изпревари с две " Валенсия ", като е на седем зад градския си противник " Атлетико ". " Барселона " е безапелационно отпред с 62.

" Реал " дойде без някои от главните си футболисти - Кристиано Роналдо, Марсело, Лука Модрич и Тони Кроос. Въпреки това тимът се показа устойчиво и завоюва.

В шестата минута Бустинса засече центриране от ъглов удар. " Реал " взе самодейността и стартира да нападна, като сътвори няколко благоприятни условия. В 11-ата домакините не изнесоха добре топката, противникът овладя и след извеждащо подаване в наказателното поле Лукас изравни.

Забележителна офанзива на " Реал " със серия от бързи подавания приключи с гол на Каземиро в 29-ата минута.

Шампионите бяха по-дейни, само че дълго не успяваха да вкарат. Третият гол пристигна в последните секунди, когато Рамос беше прецизен от дузпа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР