Реал Мадрид ще промени подхода си по отношение на изходящите

...
Реал Мадрид ще промени подхода си по отношение на изходящите
Коментари Харесай

Реал Мадрид променя стратегията - няма да отдава под наем, а ще продава

Реал Мадрид ще промени метода си във връзка с изходящите прехвърляния това лято, твърди Marca. Клубът ще разтича на продажби на играчи и ще замрази отдаването на футболисти чартърен на други отбори. Според испанското издание “лос бланкос” са решили да работят по този метод с задачата да генерират оптимално доста пари за привличането на нови футболисти.

Смята се, че френската суперзвезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е трансферна цел №1 на президента на Реал Мадрид Флорентин Перес, само че 22-годишният нападател няма да излезе на ниска цена на " лос меренгес ", без значение от това, че скоро ще влезе в последния сезон от контракта си с ПСЖ.

Тази смяна в трансферната политика значи, че играчите, които са преотстъпени на други клубове от Реал Мадрид, ще се разделят за непрекъснато с “белите”. Списъкът с футболисти с подобен статус включва Брахим Диас (под наем в Милан), Дани Себайос (под наем в Арсенал), Хесус Вайехо (под наем в Гранада), Лука Йович (под наем в Айнтрахт Франкфурт) и Таке Кубо (под наем в Хетафе). Тези играчи все още не наподобява да имат бъдеще на “Бернабеу”, макар че не е изключено възможен нов треньор да реши да даде късмет на някой от тях, написа още Marca.

Според изданието въпреки всичко ще има и някои изключения от този метод, като най-голямото такова е обвързвано с норвежеца Мартин Йодегор. Очаква се атакуващият халф да бъде част от първия отбор на Реал Мадрид през новия сезон още повече, че е доста евентуално Иско да си тръгне от “Бернабеу”. В момента Йодегор е преотстъпен на Арсенал.

Очаква се мадридчани още веднъж да преотстъпят на Борусия (Дортмунд) бразилския нападателен халф Райнер Жезус Карвальо. Освен това се чака нападателят Борха Майорал да остане в Рома за непрекъснато, а Реал Мадрид ще търси излаз и от обстановката с Гарет Бейл. Уелсецът сега е преотстъпен на Тотнъм, където не съумя да направи сериозна крачка към възкръсване на кариерата си. Бейл ще се завърне в испанската столица това лято, а от Реал Мадрид избират да го продадат преди старта на новия сезон пред разновидността да го оставят да си тръгне като свободен сътрудник през юли 2022 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР