Реал Мадрид ще назначи Сантяго Солари за постоянен треньорОтборът на

...
Реал Мадрид ще назначи Сантяго Солари за постоянен треньорОтборът на
Коментари Харесай

Реал Мадрид ще назначи Сантяго Солари за постоянен треньор

Реал Мадрид ще назначи Сантяго Солари за непрекъснат треньор
Отборът на Реал Мадрид ще назначи публично на поста старши треньор на отбора Сантяго Солари, оповестиха от ESPN. Бившият ментор на Б тима на,,белите “ пое клуба краткотрайно след уволнението на Хулен Лопетеги. Начело с него мадридчани завоюваха четирите си мача във всички шампионати, като съгласно информациите Солари е подписал контракта си с Реал и Испанската футболна федерация.

БГНЕС напомня, че европейският клубен първенец имаше период от две седмици, с цел да назначи непрекъснат треньор. Първият избор на президента на,,белия балет “ Флорентино Перес бе Антонио Конте, който обаче отхвърли на отбора. Някои от футболистите на,,Кралския клуб “, отпред с капитана Серхио Рамос, показаха недоволството си от възможното идване на някогашния ментор на Ювентус и Челси на,,Сантяго Бернабеу “.

След триумфа над Селта като посетител с 4:2, Солари съобщи на конференцията:,,Най-важното нещо е да създадем най-хубавото за клуба, всичко друго е без значение “, показа той пред публицисти. Карим Бензема и автогол на Густаво Кабрал дадоха удобна преднина на мадридския исполин, преди Уго Майо да понижи. Последваха нови две попадения дело на капитана Рамос след дузпа и Дани Себайос, а добавеното време на срещата Брайс Мендес вкара втори гол за Селта.

Солари изрази негодуванието си от влизанията на футболистите на противника, откакто Каземиро напусна терена с травма в 20-та минута, а в края на дуела Гарет Бейл и Алваро Одриосола накуцваха.,,Селта играха доста нападателно. Каземиро бе заставен да напусне, а Бейл постави старания, с цел да остана на терена. Техните влизания при единоборствата бяха на ръба на разрешеното и ние пострадахме от това “, приключи Солари.

Реал е на четири точки от върха в Ла Лига след изненадващата загуба на първенеца Барселона вкъщи от Бетис с 3:4. В идващия кръг след интернационалната пауза Реал гостува на Ейбар. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР