Реал Мадрид ще изиграе оставащите срещи от сезона на стадион

...
Реал Мадрид ще изиграе оставащите срещи от сезона на стадион
Коментари Харесай

Реал се връща на Бернабеу през октомври

Реал Мадрид ще изиграе оставащите срещи от сезона на стадион " Алфредо Ди Стефано " в спортния си център в Валдебебас. Стадионът е вътре в базата на кралския клуб и разполага с нужните условия за осъществяване на дуел от подобен сан без наличие на почитатели по трибуните.

При неналичието на последователи Реал реши да употребява това съоражение, а в това време ще направи някои реконструкции на " Сантяго Бернабеу ".

Надеждите в Испания са, че през октомври на стадионите ще бъдат допускани фенове. Идеите са първоначално да бъде запълнена една трета от трибуните преди цялостният потенциал да бъде употребен, което се чака да се случи от януари 2021 година Октомври е заложен като дати, защото тогава би трябвало да стартира новия сезон в Ла Лига и Шампионската лига.

Para los madridistas que no lo sabían, este es el Estadio Alfredo Di Stéfano, escenario con 6.000 espectadores, que utilizará Real Madrid cuando #LaLiga se reanude. Queda ubicado en la Ciudad Real Madrid, Valdebebas.#HalaMadrid pic.twitter.com/5aNygnXNVJ
— Madridismo Pasión (@madrid_pasion12) May 29, 2020
С допускането на почитатели Реал Мадрид ще се върне на " Сантяго Бернабеу ". Последният мач, изигран на стадиона, бе на 1 март, когато " белите " завоюваха дербито с Барселона с 2:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР