Реал Мадрид се възползва по възможно най-добрия начин от грешната

...
Реал Мадрид се възползва по възможно най-добрия начин от грешната
Коментари Харесай

Реал гази при безпощаден рецитал на хищника CR7

Реал Мадрид се възползва по допустимо най-хубавия метод от неверната стъпка на Атлетико Мадрид, като реализира скъп триумф в мача си от 29-ия кръг на Ла Лига. На своя „ Сантиаго Бернабеу “ момчетата на Зинедин Зидан се постановиха с 6:3 над Жирона, а с най-важен принос за триумфа се отличи огромната звезда на Кралския клуб – Кристиано Роналдо. „ Седмицата “ записа цели четири гола на сметката си, както и една асистенция, при попадението на Лукас Васкес. Гарет Бейл, който стартира като запаса също наниза един гол.

За каталунците Кристиан Стуани бе прецизен на два пъти, а Хуанпе осъществя третия гол.

Така Реал Мадрид съкрати изоставането си от Атлетико Мадрид единствено на 4 точки. „ Лос бланос “ към този момент натрупаха актив от 60 точки на третото място. Жирона е седми с 43.

Реал Мадрид влезе доста добре в мача и още в началните минути „ белите “ тормозиха своя противник. В петата домакините си завоюваха право да изпълнят фаул от обещаваща позиция, а Кристиано Роналдо се нае с осъществяването. Той завъртя доста точно топката, като тя летеше под напречната греда, само че бе парирана от вратаря Боно. В седмата минута Лукас доближи до прекрасен пас в наказателното поле и стреля, само че незадоволително мощно и Боно отрази без усложнения.

Натискът на Кралския клуб даде резултат в 11-ата минута, когато Кристиано Роналдо, който се намираше към точката за дузпата, получи подаване отдясно от Тони Кроос и невъзмутимо засече за 1:0.

Действащите първенци в Ла Лига означиха и втори гол в 22-ата минута посредством Лукас Васкес. Попадението обаче не бе зачетено, защото страничният рефер бе вдигнал засада. Това решение провокира диспути по терена, като останаха подозрения в коректността му.

Жирона съумя да стигне до равнене след 29 минути игра. При центриране от корнер отляво по офанзивата, Кристиан Стуани засече за 1:1 ии върна интригата на „ Бернабеу “.

Момчетата на Зинедин Зидан извършиха фаул в 36-ата минута. Марко Асенсио застана зад топката и насочи рисково, само че Боно имаше време да плонжира.

След почивката „ белите “ стигнаха до бърз гол и по този начин психическото предимство още веднъж бе на тяхна страна. Кристиано Роналдо получи съобразителен пас в наказателното поле от Карим Бензема и леко под диагонал насочи топката под напречната греда за 2:1.

Реал нанесе и трети пагубен удар по противника си в 59-ата минута. Карим Бензема проби отляво, по-късно центрира остро по земя, топката мина сред краката на защитник не без лек рикошет, попадна в Кристино Роналдо, който продължи към нахлуващия на скорост Лукас Васкес, който оформи 3:1.

Напречната греда избави Жирона в 63-ата минута. След центриране в наказателното поле, Начо, който бе към бялата точка, се извиси над всички и с глава насочи грозящ изстрел, който обаче се спря в гредата.

Кристиано Роналдо оформи хеттрика си в 64-ата минута. Боно отрази изстрел на Бензема, само че по този начин отскочилата топка се озова в португалеца, който бе безмилостен за 4:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР