Реал (Мадрид) се представи слабо за пореден път, когато днес

...
Реал (Мадрид) се представи слабо за пореден път, когато днес
Коментари Харесай

Реал Мадрид с нова загуба. Този път от госта Виляреал

Реал (Мадрид) се показа едва за следващ път, когато през днешния ден позволи проваляне от Виляреал с 0:1 посред "Бернабеу ". Заради тази си загуба на Зинедин Зидан продължава да се отдалечава от водача Барселона.

И в този мач звездата Кристиано Роналдо остана дебитор на тима, откакто пропиля няколко преференциални обстановки за гол, с които "кралете " можеха да водят още на почивката, написа "Топ Спорт ".



Гостите започнаха срещата доста решително и в първите десетина минути бяха тимът, който владееше повече топката. Постепенно играчите на Зинедин Зидан взеха контрола върху мача. В 13-ата минута Гарет Бейл вкара топката в мрежата, само че попадението бе анулирано вярно заради засада.

Малко по-късно Марсело с топовен шут опита да изненада Асенхо, който обаче внимаваше и мазета топката. В средата на първата част Кристиано Роналдо разтресе напречната греда след тупалка от фаул.



До края на полувремето португалецът направи още два пропуща, а изключително очевиден бе този в заключителните минути. Иско подаде от десния фланг паралелно на вратата към звездата на "белите ", който обаче на метри от голлинията не съумя да я прати в мрежата.



Второто полувреме продължи да се развива по подобен метод — Реал атакуваше, до момента в който гостите разчитаха на бързи контри.

При една от тях Черишев се измъкна от Каземиро, само че от добра отдалеченост не съумя да нацели вратата.



Кулминацията пристигна в заключителните минути на мача!

Нова контраофанзива минала през Денис Черишев приключи с голов удар на Форналс, който донесе 3 точки на "жълтата подводница ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР