Реал Мадрид се подготвя за мачове без публика поне до

...
Реал Мадрид се подготвя за мачове без публика поне до
Коментари Харесай

Реал М не планира мач на Бернабеу преди 2021 г.

Реал Мадрид се приготвя за мачове без аудитория най-малко до януари 2021 година, поради което най-вероятно няма да семейства на „ Сантиаго Бернабеу “ през това време. Това са удостоверили източници от клуба пред AS.

Както към този момент е ясно, има съществени опасения, че поради ковид футболните шампионати ще останат без фенове по стадионите за дълъг интервал от време. Песимистични прогнози гласят, че това може да важи за целия идващ сезон.

По тази причина от Реал са взели решение отсега нататък да одобряват своите противници на стадион " Алфредо ди Стефано " на клубната база. Съоръжението с потенциал за 6 хиляди фенове е дом на дублиращия състав на клуба Реал Мадрид Кастийя, който се състезава в третия ешелон, а игрището в него има безусловно същите размери, каквито и формалният терен на " Бернабеу ".



Освен това клубът ще компенсира финансово всички свои последователи със сезонни карти и закупени към този момент билети, които няма да имат късмет да гледат домакинските срещи на тима.

 60 дни по-късно: Реал Мадрид тренира въз основата си

Единственото хубаво за „ лос меренгес “ е, че сега има условия за ремонт на „ Бернабеу “. Работниците там се трудят към този момент от няколко седмици насам и няма да бъдат притискани от времето.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР