Реал Мадрид със сигурност ще бъде активен на летния трансферен

...
Реал Мадрид със сигурност ще бъде активен на летния трансферен
Коментари Харесай

Ето коя е трансферната цел на Реал Мадрид, не е нито Мбапе, нито Холанд!

Реал Мадрид сигурно ще бъде деен на летния трансферен пазар и ще купи най-малко една звезда. От много време се приказва, че кралският клуб желае да притегли Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд, само че различен футболист е приоритет в проектите на Флорентино Перес. Според Cadena Ser Реал ще насочи напъните си към Хари Кейн. Голмайсторът на Тотнъм би трябвало да е новият водач на офанзивата на " белите ".

Информациите за вероятно завръщане на Кристиано Роналдо на " Сантиаго Бернабеу " не дават отговор на истината и управлението на испанския гранд има напълно разнообразни хрумвания за селекцията. Интересът към Холанд и Мбапе остава, само че Перес счита, че на този стадий договорка за който и да е от двамата би коствала прекалено много пари, изключително в изискванията на пандемия. Босът на Реал е на мнение, че Кейн би могъл да дойде за по-приемлива сума.

27-годишният нападател евентуално ще желае да направи идната стъпка в кариерата си след края на сезона. Непостоянството на Тотнъм и неналичието на титли са главната причина Кейн да търси ново предизвикателство. В Англия се твърди, че той ще подаде молба за трансфер, а брат му Чарли, който е и негов сътрудник, към този момент изследва другите благоприятни условия.

Хари Кейн постоянно е показвал поялност към Тотнъм и си е заслужил правото да реши самичък дали да си тръгне. За осем сезона с екипа на " шпорите " той има над 200 гола, а в случай че бъде продаден, клубът ще може да реинвестира получената сума в привличането на двама или трима футболисти от международна класа. Президентът Даниел Леви е в отлични връзки с Флорентино Перес около покупко-продажбите за Гарет Бейл и Серхио Регилон предишното лято и това също може да изиграе роля за реализирането на прехвърлянето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР