Реал Мадрид продължава да участва активно в борбата с коронавируса.

...
Реал Мадрид продължава да участва активно в борбата с коронавируса.
Коментари Харесай

"Реал" Мадрид включва и "Бернабеу" в битката с COVID-19

" Реал " Мадрид продължава да взе участие интензивно в битката с ковид. От кралския клуб оповестиха, че ще краткотрайно ще трансфорат ултрамодерния си стадион " Сантиаго Бернабеу " в център за дарения и консумативи в борбата с COVID-19.

" Реал " си сътрудничи с управляващите в испанската столица, с цел да бъде употребен " Бернабеу " като склад и насочна точка за всички доставки на защитни средства и медикаменти в града. Целта на клуба е да се погрижи за оптимално ефикасното потребление на ресурсите.

El @RealMadrid y el @deportegob impulsan un gran centro de aprovisionamiento de material sanitario en el Santiago Bernabéu.#EsteVirusLoParamosUnidos | #YoMeQuedoEnCasahttps://t.co/7cKRQOKTEI
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) March 26, 2020

Новината идва дни, откакто стана ясно, че " Реал " Мадрид е направил огромно подаяние на локалните лечебни заведения в битката с COVID-19. В нея се включи и капитанът на " Лос Меренгес " Серхио Рамос, който подари посредством УНИЦЕФ 264 571 маски, 1000 защитни дрехи и 15000 теста.

Испания е втората най-засегната от ковид европейска страна. С по-голям брой регистрирани случаи на инфектирани е само Италия.
Серхио Рамос с голямо подаяние в борбата против ковид Капитанът на "Реал " Мадрид даде образец на съотборниците си
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР