Реал Мадрид постигна категорична победа с 4:1 при гостуването на

...
Реал Мадрид постигна категорична победа с 4:1 при гостуването на
Коментари Харесай

Реал Мадрид направи услуга на Барселона, отказа Валенсия

Реал Мадрид реализира безапелационна победа с 4:1 при гостуването на Валенсия от 21-ия кръг на Примера дивисион на „ Местая “. Два гола за „ кралете “ означи Кристиано Роналдо от дузпа през първото полувреме, а през второто по едно попадение прибавиха Марсело и Тони Кроос. Почетното попадение за домакините осъществя Санти Мина.

Футболистите на Валенсия позволиха доста груба неточност в 8-та минута, когато оставиха отлична опция за Гарет Бейл, само че въпреки всичко вратарят Нето съумя да избави удара на уелския състезател.

Две минути по-късно пред Родриго се откри доста добра опция, само че ударът му не бе прецизен.

Реал Мадрид провежда светкавична контраофанзива в 16-та минута, а Мартин Монтоя фаулира Кристиано Роналдо в наказателното поле на Валенсия и съдията Естрада Фернандес свири дузпа за гостите.

Наказателният удар бе осъществен невъзмутимо от Кристиано Роналдо в 17-та минута.

Жофри Кондогбиа насочи прекрасен удар от разстояние в 24-та минута, само че Кейлор Навас избави.

Кристиано Роналдо направи сериозен пропуск в 28-та минута, когато от чиста позиция стреля, само че Нето избави.

Валенсия можеше да изравни резултата в 34-та минута, само че Кондогбиа направи доста сериозен пропуск.

Съдията Естрада Фернандес свири втора дузпа в интерес на Реал Мадрид в 37-та минута. Даниел Карвахал центрира в наказателното поле на Валенсия, където Мартин Монтоя изблъска Карим Бензема в тил и арбитърът без да се колебае уточни бялата точка.

Наказателният удар още веднъж бе осъществен от Кристиано Роналдо, който се разписа в 38-та минута.

Валенсия можеше да понижи пасива си в 44-та минута, когато Санти Мина комбинира с Родриго, който шутира, само че неопределено.

Футболистът на Валенсия Санти Мина имаше искания за дузпа в 49-та минута, само че Естрада Фернандес реши, че няма съображение да свири такава.

Валенсия пропусна още една опция в 54-та минута посредством Родриго.

Валенсия понижи пасива си в срещата в 59-та минута, когато Дани Парехо центрира от корнер в наказателното поле на Реал Мадрид, където Санти Мина бе изтърван от Начо Фернандес и с глава вкара топката във вратата на Кейлор Навас.

Кейлор Навас направи решаващо избавяне в 66-та минута, когато отрази удара на Дани Парехо.

Реал Мадрид провежда положително нахлуване в 68-та минута, когато Гарет Бейл взаимодейства с Кристиано Роналдо, който стреля, само че Нето избави.

Реал Мадрид означи трети гол в 84-та минута, когато Марко Асенсио направи двойно подаване с Марсело, който бе изведен самичък против Нето и с доста прекрасен удара прати топката във вратата на Валенсия.

Реал Мадрид вкара четвърти гол в 89-та минута, когато Матео Ковачи направи двойно подаване с Тони Кроос, който с обмислен удар от дъгата на наказателното поле на Валенсия вкара топката в долния ляв ъгъл на вратата на Нето.

След тази победа Реал Мадрид е четвърти в класирането с 38 точки, а Валенсия е трети с 40 точки, само че „ белия балет “ е с мач по-малко. Атлетико Мадрид е втори с 43 точки, а Барселона е водач с 54 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР