Реал Мадрид постигна изключително важна победа като гост на Интер

...
Реал Мадрид постигна изключително важна победа като гост на Интер
Коментари Харесай

Видал поднесе на тепсия ценен успех на Реал в Милано

Реал Мадрид реализира извънредно значима победа като посетител на Интер с 2:0 в мач от четвъртия кръг на груповата фаза в Шампионската лига. До огромна степен полузащитникът на домакините Артуро Видал може да бъде винен за провалянето, защото в 33-ата минута си изкара два жълти картона в границите на петнайсетина секунди при резултат 0:1, с което на процедура лиши съотборниците си да се борят за триумфа.

Попаденията за "лос бланкос " нанизаха Еден Азар от дузпа през първото полувреме и Родриго през втората част.

По този метод 13-кратният европейски клубен първенец събра 7 точки, следвайки компактно лидера Борусия Мьонхенгладбах, който е с 8. Интер от своя страна е на последното място с едвам 2 пункта.

Преди първия съдийски сигнал двата тима уважиха с минута безмълвие паметта на

В петата минута Йодегор пусна пай пас на Начо в противниковото наказателно поле, само че испанецът бе спънат от Барела. Антъни Тейлър бе праволинеен и уточни бялата точка - дузпа. С отговорността на осъществяването се нае Еден Азар, който с отлично осъществяване в левия ъгъл матира Ханданович - 0:1.

Absolutely Brilliant from Hazard!!
— Wonaldo (@Madridi7ii)
В 13-ата минута Васкес насочи отдалечен удар след чудесно включване по фланга, само че опитът му срещна дясната греда.

Секунди по-късно Мариано Диас засече с глава центриране в пеналтерията, само че Ханданович улови.

Първото състояние за Интер пристигна едвам в 21-ата минута, когато Артуро Видал шутира с десния крайник фронтално, само че над вратата.

В 26-ата минута Лукаку извърши директен свободен удар с левия крайник, само че той мина над напречната греда.

120 секунди по-късно Еден Азар получи в наказателното поле и незабавно насочи изстрел в близкия ъгъл, само че Ханданович мазета.

В 33-ата минута Видал изиска дузпа, откакто се строполи пред Тибо Куртоа поради хипотетичен контакт с Лука Модрич и Рафаел Варан, само че поради бурните си реакции против съдията, получи два жълти картона от Антъни Тейлър в границите на към 15 секунди и напусна терена прибързано.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР