Реал (Мадрид) победи Ливърпул с 3:1 в първия мач от

...
Реал (Мадрид) победи Ливърпул с 3:1 в първия мач от
Коментари Харесай

20-годишен бразилец поведе "Реал" към 1/2-финалите

" Реал " (Мадрид) победи " Ливърпул " с 3:1 в първия мач от най-зрелищния 1/4-финал в Шампионската лига и направи решителна стъпка към финалната четворка в най-престижния европейски клубен шампионат по футбол. Домакините на подготвителния ст. " Алфредо ди Стефано " в испанската столица вкараха два гола преди почивката и не разрешиха на британския първенец да извлече задоволително позитиви от порива в играта си незабавно след почивката.

Разликата в дуела направи 20-годишният нападател на " кралския клуб " Винисиус Жуниор, който означи два гола за първенеца на Испания. Бразилецът откри резултата след свръхестествен извеждащ пас на Тони Кроос в 27-ата мин. и фиксира финалната разлика след подаване на Лука Модрич в 65-ата.

Междувременно Марко Асенсио беше вкарал за 2:0 в 36-ата мин. след неверно връщане на топката в отбраната на " Ливърпул ". Гостите от Мърсисайд съумяха да върнат интригата в 51-вата мин. посредством Мохамед Салах, който се избави на сантиметри от засада и вкара от границата на вратарското поле. Попадението на египтянина въпреки всичко резервира ненапълно възможностите на " алените ", които ще са домакини в реванша на ст. " Анфилд " другата сряда (14 април).

 

ШАМПИОНСКА ЛИГА 2020/2021, 1/4-ФИНАЛИ

" Манчестър Сити "  - " Борусия " (Дортмунд) 2:1 (Де Бройне 19, Фоудън 90; Ройс 84) / реваншът е на 14 април

" Реал " (Мадрид) - " Ливърпул " 3:1 (Винисиус 27, 65, Асенсио 36; Салах 51) / 14 април

" Порто " - " Челси " 7 април / 13 април

" Байерн " (Мюнхен) - " Пари Сен Жермен " 7 април / 13 април

 

⏰ RESULTS ⏰

⚪️ Vinícius Júnior (2) & Asensio secure first-leg victory for Real Madrid
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР