Реал Мадрид победи Кадис с 3:0 в мач от 34-ия

...
Реал Мадрид победи Кадис с 3:0 в мач от 34-ия
Коментари Харесай

Реал Мадрид предвкусва титлата след класически успех над Кадис

Реал Мадрид победи Кадис с 3:0 в мач от 34-ия кръг на Ла Лига. В идващия случай, в който " белият балет " завоюва точка или Барселона загуби, възпитаниците на Карло Анчелоти ще завоюват купата.

Домакините насочиха два точни изстрела в хода на първото полувреме на стадион " Сантяго Бернабеу " в Мадрид, само че до гол не се стигна.

След почивката Браим Диас откри резултата. Полузащитникът проби в наказателното поле и насочи фалцов удар в горния отдалечен ъгъл за 1:0.

Испанецът бе забъркан и във второто попадение на отбора. Той подаде по земя към Джуд Белингам, който стреля от движени и удвои задатъка.

Хоселу показва предпочитание да запише името си измежду голмайсторите в добавеното време, само че стреля в дясната греда. За негово облекчение, нападателят получи втори късмет за гол. Той приключи контраофанзива в последната минута и се разписа на празна врата, с цел да оформи крайния резултат.

Реал Мадрид оглавява класирането с актив от 87 точки. Кадис се намира в зоната на изпадащите, като заема 18-ото място в подреждането с 26 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР