Реал (Мадрид) победи домакина Ал Джазира с 2:1 в Абу

...
Реал (Мадрид) победи домакина Ал Джазира с 2:1 в Абу
Коментари Харесай

Реал на финал в световното клубно първенство

" Реал " (Мадрид) победи домакина " Ал Джазира " с 2:1 в Абу Даби и се класира за финала на Световното клубно състезание по футбол. Европейският клубен отличник започва мощно мача, само че вратарят Али Хасейф Хусани направи серия от отлични спасявания, като на два пъти и гредата му оказа помощ, откакто стражът съумя да отклони рискови удари на Кристиано Роналдо и Лука Модрич.

Обратно на хода на играта домакините поведоха в резултата четири минути преди почивката с единствения си прецизен удар в мача. Мубарак Бусуфа се възползва от неточност на испанците в тяхната половина, измъкна топката, напредна през центъра и пусна в ляво в пеналта към Ромариньо, който с шут по диагонала преодоля Кейлор Навас.

" Реал " изравни в 53-ата минута, когато Кристиано Роналдо се разписа след отлична асистенция на Модрич. Това беше шесто попадение за португалеца на Световното клубно състезание, с което той към този момент е еднолично на върха при стрелците.

Последваха три пропуща на Карим Бензема, който в два от случаите удари гредите, а в 81-ата минута испанците въпреки всичко стигнаха до успеха с гол на Гарет Бейл, който вкара от десетина метра след пас на Лукас Васкес от дясно.

Така на финала в събота " Реал " (Мадрид) ще играе против бразилския " Гремио ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР