Реал (Мадрид) победи Барселона с 3:1 на Сантяго Бернабеу и

...
Реал (Мадрид) победи Барселона с 3:1 на Сантяго Бернабеу и
Коментари Харесай

Реал надви Барселона и поведе еднолично в Ла Лига

" Реал " (Мадрид) победи " Барселона " с 3:1 на " Сантяго Бернабеу " и оглави еднолично краткотрайното класиране на испанската Ла Лига. Двата колоса имаха равни точки на върха преди първото за сезона " Ел Класико ", а тимът на Карло Анчелоти към този момент има три точки преднина.

Първият гол означи Карим Бензема, който на следващия ден (понеделник) най-вероятно ще стане новият притежател на " Златната топка " за №1 в Европа.

Той означи в 12-ата минута, когато Винисиус се откъсна самичък против Марк Андре тер Щеген, отразил първия удар. Топката обаче попадна в Бензема и той я изпрати във вратата на гостите от десетина метра.

Федерико Валверде пък повиши на 2:0 в 35-ата. Той получи топката на дъгата от Ферлан Менди и точно я изпрати в мрежата зад Тер Щеген.
 Снимка АП/БТА

Преди почивката дуелът предложи на първо място тактическо надиграване, извоювано от " лос меренгес ".

Феран Торес понижи за Барса в 83-тата минута на празна врата. Гостите имаха опция и за равнене, само че резервата Ансу Фати пропусна да се разпише триково.

" Реал " (Мадрид) не елементарни това и означи още един гол в добавеното време. Родриго бе съборен в наказателното поле и самичък вкара дузпата за крайното 3:1.

До първото " Ел класико " за сезона тимът на " Барселона " бе позволил единствено един гол и нямаше проваляне. Ще желае обаче да не помни тази седмица, в която съвсем се елементарни с възможностите да продължи напред в Шампионската лига.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР