Реал (Мадрид) оцеля в последните секунди и завърши 1:1 при

...
Реал (Мадрид) оцеля в последните секунди и завърши 1:1 при
Коментари Харесай

Реал се спаси в последните секунди и остана след Барса преди Ел Класико

Реал (Мадрид) оцеля в последните секунди и приключи 1:1 при визитата си на Валенсия в последния мач от 17-ия кръг на Примера дивисион. Така „ кралският “ клуб се изравни по точки с водача Барселона преди Ел Класико на „ Камп Ноу “ в сряда от 21:00 часа българско време, написа Блиц.

Карлос Солер (78) даде преднина на " прилепите ", а Карим Бензема (90+5) изравни.

„ Белият балет “ имаше самодейността на „ Местая “ през цялото време и на два пъти Бензема пропусна от изгони позиции след умелата интервенция и на вратаря Хауме Доменек, който отрази и мощен удар на Тони Кроос. Едва в 17-ата минута домакините стигнаха до първи прецизен удар, дело на Феран Торес, само че право в ръцете на вратаря Тибо Куртоа.

Футболистите на Зинедин Зидан преобладаваха като цяло до края на първата част и пресираха противника, а домакините създаваха положителните си положения най-много посредством Феран Торес, само че без сериозен триумф.

Малко след почивката Серхио Рамос се подхлъзна и не съумя да покрие връхлитащия Феран Торес, който изскочи самичък против Куртоа след подаване на Родриго Морено, само че не си поведе добре топката и шутира в крайници на белгийския вратар.

„ Прилепите “ играеха все по-често с топката през второто полувреме, само че рядко създаваха рискове пред вратата на Куртоа. При една от тях в 78-ата минута Даниел Вас изпревари Начо за висока топка и я пусна към свободния Карлос Солер, който осъществя от близка отдалеченост за 1:0.

До края на мача гостите натиснаха и напъните им се увенчаха с триумф в последните секунди, откакто присъединилият се при корнер вратар Куртоа се извиси и стреля с глава, стражът на домакините избави, а при разбъркването Карим Бензема (90+5) бе най-съобразителен и изравни за крайния резултат 1:1.

След ремито Реал (Мадрид) остава втори в класирането с 35 точки и по-лоша голова разлика от първенеца Барселона. Валенсия е на осмата позиция с 27 точки.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР