Реал (Мадрид) отговори с видео четири минути и половина на

...
Реал (Мадрид) отговори с видео четири минути и половина на
Коментари Харесай

Реал отговори на обвиненията на Барселона

Реал (Мадрид) отговори с видео четири минути и половина на противника си Барселона след обвиняванията на президента Жоан Лапорта, че " белите " са " тима на режима " и този, който дълги години е привилегирован за сметка на останалите в испанския футбол.

Лапорта даде конференция в понеделник, с цел да отбрани каталунците от обвиняванията, че са създали заплащания на Хосе Мария Енрикес Негрейра, някогашен вицепрезидент на техническата комисия на съдиите.

Отборът на Барселона е обект на следствие от страна на УЕФА и на прокуратурата в Испания за хипотетична корупция. Тимът е упрекнат, че е платил над 7 милиона евро на компания, благосъстоятелност на Негрейра.
 Карло Анчелоти със специфични поздрави за Пловдив
Карло Анчелоти със специфични поздрави за Пловдив

И Христолов

Лапорта избра да насочи светлината на прожекторите към Реал Мадрид, заявявайки, че " исторически е бил миропомазан от решения. Исторически и понастоящем. Отбор, който е считан за тима на режима на деня заради близостта си до мощните на деня ", имайки поради връзката с испанския деспот Франческо.

Това накара " белите " да отговорят с неизмеримо и дълго видео, което беше излъчено в обществените мрежи и малкия екран на Реал Мадрид, в което се разказват връзките на Барселона с Франко.

Видеото в началото пита " Кой е тимът на режима? " в явен отговор на мненията на Лапорта, преди да показа няколко обстоятелства.

" Камп Ноу " беше открит от генералния министър на Франко - Хосе Солис Руис ", се споделя във видеото.

" Барселона направи Франко почетен член на клуба през 1965 годиниа... връчи му награди три пъти ", прибавиха от клуба.

Видеото също по този начин посочи триумфите на Барселона спрямо Реал Мадрид по време на ерата на Франко от 1939-а до гибелта му през 1975-а, дружно с това, че неговото ръководство е помогнало за спасяването на клуба от банкрут три пъти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР