Реал Мадрид остава най-скъпият футболен клуб в Европа според доклада

...
Реал Мадрид остава най-скъпият футболен клуб в Европа според доклада
Коментари Харесай

Марсело: Искам да спечеля още един трофей от Шампионската лига

Реал Мадрид остава най-скъпият футболен клуб в Европа съгласно отчета на компанията за финансови и консултантски услуги KPMG. Анализаторите на компанията пресмятат цената на 32-а най-богати тима на Стария континент, въз основа на техните годишни финансови доклади, цената на играчите им и известността в обществените мрежи.

Реал Мадрид оглавява подреждането за четвърта поредна година с оценка от 3,184 милиарда евро. Манчестър Юнайтед се котира на 2,883 милиарда евро и към този момент е втори, измествайки Барселона. Каталунците падат до третата позиция с 2,814 милиарда евро.

Байерн е класиран четвърти с 2,749 милиарда евро, а Ливърпул пети с 2,556 милиарда евро. Английският първенец Манчестър Сити се подрежда шести с 2,483 милиарда евро. Осмият ПСЖ пък може да се похвали с висок сбит растеж на цената си от седемте години след първия отчет на KPMG, скачайки със 153 % до 2,132 милиарда евро. Опитният ляв бек на Реал Мадрид Марсело е окуражен да завоюва пети трофей от Шампионската лига с кралския клуб. 34-годишният бразилец отхвърли да разкрие дали ще остане на „ Сантиаго Бернабеу “ и през идващия сезон, като единствено акцентира, че към този момент е оставил името си в клубната история и това няма да се промени от събитието дали ще си тръгне, или още остане.

„ Този сезон е страховит и заслужаваме да бъдем тук. Щастлив съм и желая да печеля още един трофей от Шампионската лига с Реал Мадрид. Моето бъдеще? Ще приказваме след финала. Всеки знае каква е моята обич към клуба на живота ми. Сега няма да споделям нищо за бъдещето си. Направих история тук и тя няма да се повлияе от това дали ще остана, или не. Дадох всичко и ще продължа да го върша. След финала ще забележим какво ще стане ", съобщи Марсело.

"Карим Бензема е нашият водач. Всички познаваме неговите качества. Не става дума единствено за този сезон. С неговия темперамент и показване той към този момент оказа помощ на тима доста. Дори няма потребност това да се разисква. Той играе доста прелъстителен футбол “, добави бразилецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР