Реал Мадрид оглави временно класирането в испанската Ла Лига, след

...
Реал Мадрид оглави временно класирането в испанската Ла Лига, след
Коментари Харесай

Каземиро измъкна Реал в дербито със Севиля

Реал Мадрид оглави краткотрайно класирането в испанската Ла Лига, откакто победи Севиля с 2:1 на своя „ Сантиаго Бернабеу " в дербито от 20-ия кръг.
В непредвиден воин за „ Лос Меренгес " се трансформира бразилецът Каземиро, който означи и двете попадения за триумфа. За андалусийците прецизен бе нидерландецът Люк де Йонг.
Първото полувреме беше равностойно и даже гостите могат да съжаляват, че не се отдръпнаха с задатък. Люк де Йонг съумя да вкара с глава след подаване от ъглов удар, само че попадението бе анулирано, откакто реферът прегледа обстановката на видеоповторение. От него стана ясно, че футболист на Севиля препречва пътя на състезател в бяло, който точно отговаряше за опазването на Де Йонг.
През втората част темпото се подвигна и скоро паднаха и попаденията. Каземиро се разписа с елегантно прекачване на вратаря от близо, откакто получи страховит пас с пета от Лука Йович в 57-та минута.
Отговорът на Севиля не закъсня и тъкмо Де Йонг попадна в прегръдките на своите съотборници в 64-та минута. Само пет по-късно обаче Каземиро още веднъж се разписа и по този метод донесе жизненоважни точки на Реал в битката за купата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР