Реал (Мадрид) обяви привличането на втори нов футболист, като най-накрая

...
Реал (Мадрид) обяви привличането на втори нов футболист, като най-накрая
Коментари Харесай

Трансферът на Азар в "Реал" може да надхвърли 150 милиона евро

Реал " (Мадрид) разгласи привличането на втори нов футболист, като най-сетне си подсигурява огромната звезда на " Челси " Еден Азар. Белгиецът минава на " Сантяго Бернабеу " с контракт за пет сезона, оповестиха от кралския клуб.

Испанският клуб ще заплати 100 милиона евро за Азар, като в контракта сред " Реал " и " Челси " са включени още клаузи за представянето на белгиеца. В случай, че всички те бъдат задействани, " Реал " ще заплати още близо 65 милиона евро (60 милиона паунда).

Това ще направи белгиеца третият най-скъп футболист в света след Неймар (222 млн. евро) и Килиан Мбапе (180 млн. евро). Сумата, която " Реал " може да заплати за Азар ще надвиши 150-те милиона евро от " Барселона " за Усман Дембеле.

" Скъпи другари, почитатели на " Челси ", знаете, че ще се причисля към " Реал " (Мадрид). Не е загадка, че това беше фантазията ми от дете – да играя за тях. Опитах се да не се разпръсквам в този сложен интервал на клюки и спекулации, изключително в последните 6 мееца. Да напусна " Челси " е най-голямото и мъчно решение в кариерата ми досега ", написа белгиецът в прочувствено послание.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР