Реал Мадрид обмисля скоро да отправи предложение към треньора Карло

...
Реал Мадрид обмисля скоро да отправи предложение към треньора Карло
Коментари Харесай

Реал Мадрид предлага на Карло Анчелоти за удължаване на договора му

Реал Мадрид обмисля скоро да насочи предложение към треньора Карло Анчелоти за удължение на контракта му. Настоящият договор на италианеца е до лятото на 2024 година, като той бе декларирал, че след неговото приключване счита да се пенсионира. Шефовете обаче ще опитат да го убедят да остане по-дълго на " Сантиаго Бернабеу ".

63-годишният експерт кара втория си интервал в Реал. Той се завърна в клуба през предишното лято и още в първия си сезон отпред изведе отбора до успех в Ла Лига, в Шампионската лига, за Суперкупата на Испания и за Суперкупата на Европа.

Президентът на Реал Флорентино Перес е повече от удовлетворен от работата на Анчелоти. Именно по тази причина той счита да му предложи нов контракт. На този стадий не е ясно за какъв брой време ще бъде новият договор и дали изобщо наставникът ще се съгласи да преподпише, въпреки че шансът за това не е дребен.

Със извоюваната през предходната година купа в Шампионската лига Анчелоти стана най-успешният треньор в шампионата с 4 трофея на сметката си. Триумфът му в Ла Лига пък го направи първият ментор, който е печелил купите на всички огромни шампионати в Европа - Испания, Англия, Германия, Франция и Италия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР