Реал Мадрид не успя да пречупи бойкия тим на Кадис

...
Реал Мадрид не успя да пречупи бойкия тим на Кадис
Коментари Харесай

Непоклатимото опълчение на Кадис разочарова Реал насред Бернабеу

Реал Мадрид не съумя да пречупи бойкия отбор на Кадис на "Сантиаго Бернабеу ", завършвайки при резултат 0:0 в финален мач от неделната стратегия на кръга в Ла Лига. Еден Азар, Карим Бензема и Винисиус пропуснаха по един огромен късмет, само че гостите се пребориха и справедливо стигнаха до скъпа точка.

В 6-ата минута Винисиус Жуниор показва бързината си и заплаши вратата на Жеремиас Ледесма, само че бранител на Кадис се намеси чудесно в защита и блокира шута на бразилеца.

Малко по-късно гостите дадоха отговор с удар от въздуха на Фали, само че топката излезе в навън. В 17-ата минута имаше рисково за гостите безредие пред вратата на Ледесма, само че в последна сметка състезател в бяло не съумя да нанесе удар и топката излезе в навън.

В 23-ата минута Федерико Валверде тества Ледесма с бомбен изстрел от далечно разстояние, а стражът на Кадис се намеси ослепително. До края на частта гостите съумяха да накъсат темпото и да се приберат без получени попадения на "Бернабеу ".

Пет минути след паузата имаше рискова обстановка за вратата на Кадис, само че Карлос Акапо с основно деяние в отбрана не разреши да се стигне до гол. В 53-ата минута Карим Бензема имаше идеална опция за гол, само че от доста добра позиция не съумя да преодолее Ледесма, който реагира по ослепителен метод. В тази обстановка бе отсъдена по-късно и засада.

Три минути по-късно Тони Кроос центрира по прелестен метод към Еден Азар и белгиецът закачи леко топката с глава, само че Ледесма направи ново избавяне, а рисковите обстановки за вратата на Кадис ставаха все по-чести.

В 60-ата минута Винисиус опита удар от близка отдалеченост след хубава офанзива на "белите ", само че бе блокиран от защитник. Последва безредие пред вратата на гостите и опит за акробатично осъществяване на Бензема, само че до гол още веднъж не се стигна. Две минути по-късно още веднъж Винисиус се приближи оптимално до противниковата врата, само че ударът му от дребен ъгъл бе неакуратен.

В 74-а минута резервата Алваро Негредо се оказа на стрелкова позиция на границата на наказателното поле на Реал, само че не съумя да насочи прецизен удар. Седем минути по-късно Ледесма още веднъж се намеси добре, с цел да спре директен свободен удар на Бензема.

Реал Мадрид - Кадис 0:0

Ето и съставите на двата отбора:

Реал Мадрид: Куртоа, Васкес, Милитао, Алаба, Менди, Кроос, Каземиро, Валверде, Азар, Бензема, Винисиус

Кадис : Ледесма, Еспино, Фали, Кала, Акапо, Алехо, Аларкон, Йонсон, Собрино, Фернандес, Лозано
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР